بهترین-میکروفون-کنفرانسی

بهترین میکروفون کنفرانسی

هر رویداد و کنفرانسی در کنار تجهیزات صوتی و نمایشگرها به میکروفون کنفرانسی نیاز دارد. برای انتخاب بهترین میکروفون کنفرانسی و خرید میکروفون کنفرانسی باید از ابعاد سالن و نحوه کاربرد تجهیزات مطلع باشید. در برخی سالن ها که کنفرانس های زیادی برگزار نمی شود، افراد تمایل به اجاره میکروفون کنفرانسی دارند. شما می توانید برای خرید یا اجاره میکروفون کنفرانسی و دیگر تجهیزات مورد نیاز در رویداد با بزم آرا تماس بگیرید. همچنین در صورتی که قصد تجهیز سالن کنفرانس از صفر تا صد را داشته، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید، تا راهنمایی های لازم به شما ارائه شود.

 

انتخاب بهترین میکروفون کنفرانسی / جهت گیری صدا در میکروفون کنفرانسی

میکروفون های کنفرانسی الگوی انتخاب صدا دارند و باید با توجه به کاربرد آن ها در اتاق جلسات، میکروفون با الگوی مناسب را خریداری یا اجاره کرد. برای انتخاب بهترین میکروفون کنفرانسی توجه به این مورد مهم است. دو نوع الگوی اصلی در این رابطه وجود دارد. میکروفون های جهت دار الگوی انتخاب داشته و صدا را از جلو دریافت می کنند. برای تقویت صدای سخنران یا برگزاری جلسه در اتاقی با صوت ضعیف این گزینه عالی است. یکی از انواع میکروفون های جهت دار میکروفون کاردیوئید است، که الگویی به شکل قلب دارد و برای ضبط صدا از نزدیک بسیار مناسب است.

برای فضاهای کوچک میکروفون چند جهته می تواند مناسب باشد. این میکروفون ها برای دریافت صدا از تمام جهات طراحی شده اند و 360 درجه پوشش دارند. میکروفون های چند جهته به دلیل پوشش 360 درجه تعداد بیشتری از صندلی ها را تحت پوشش قرار می دهد. یکی از معایب این نوع میکروفون ها دریافت نویز محیط است. در صورتی که در اتاق جلسات از فن یا سیستم خنک کننده استفاده شود، مشکل ساز خواهد بود.

اگر بخواهید تعداد میکروفون های سالن را کم کرده و از این راه در هزینه ها صرفه جویی کنید، باید از میکروفون های چند جهته استفاده کنید، تا صدای افراد حاضر در جلسه بهتر شنیده شود. البته کم شدن تعداد میکروفون ها باعث می شود، حجم صداهای محیط و نویز بیشتر شود. به خصوص با افزایش صدای بلندگو این صداهای مزاحم نیز بیشتر شنیده می شوند.

انواع-میکروفون-کنفرانسی
انواع-میکروفون-کنفرانسی

 انتخاب بهترین میکروفون کنفرانسی / میکروفون کنفرانسی گردن غازی (Gooseneck)

دلیل نامگذاری این میکروفون ها شباهت ظاهر آن ها به گردن غاز است. در اتاق کنفرانس باید جلوی هر صندلی یک میکروفون کنفرانسی گردن غازی قرار بگیرد. از این میکروفون روی میز و تریبون استفاده می شود. این نوع میکروفون کنفرانسی گردن باریک و قابل تنظیم دارد. میکروفون های گردن غازی صداهای نزدیک را گرفته و نویز محیط را حذف می کنند. از این میکروفون در سالن های اجتماعات و اتاق هیئت مدیره استفاده می شود. در چنین مکان هایی لازم است، صدای سخنران با جزئیات کامل شنیده شود و بهترین میکروفون کنفرانسی می تواند این مدل باشد.

 

انتخاب سیستم صوتی و میکروفون کنفرانسی با توجه به اتاق کنفرانس

سیستم صوتی اتاق کنفرانس باید با توجه به چیدمان و طراحی اتاق کنفرانس انتخاب شود. بنابراین باید تمامی تجهیزات همزمان انتخاب شوند. اگر اتاق کنفرانس کوچک بوده و همه دور یک میز جمع می شوند، می توان از یک میکروفون سقفی یا بی سیم در وسط میز استفاده کرد. اما در مورد میز کنفرانس در ابعاد بزرگ نمی توان با یک یا دو میکروفون اتاق را تجهیز کرد. در این صورت صدای افراد در انتهای میز به خوبی شنیده نمی شود. در این حالت باید جلوی هر شخص یک میکروفون کنفرانسی گردن غازی قرار گیرد. در این صورت می توان سیستم قطع یا کنترل صدا را در مقابل رئیس جلسه قرار داد.

میکروفون ها در انواع بی سیم و کابلی موجود هستند. از لحاظ قیمت میکروفون کابلی به نسبت میکروفن بی سیم با همان کیفیت ارزان تر است. اگر می خواهید از میکروفون کنفرانسی کابلی استفاده کنید، باید از قبل روی میز قسمتی برای عبور سیم ها تعبیه کنید.

 

میکروفون کنفرانسی بی سیم یا کابلی؟

اگر در زمان تجهیز سالن کنفرانس نمی توانید در رابطه با خرید میکروفون کنفرانسی بی سیم یا کابلی تصمیم بگیرید، باید مزایا و معایب هر یک را بررسی کرده و با توجه به نیاز خود بهترین میکروفون کنفرانسی را انتخاب کنید. میکروفون های بی سیم با استفاده از امواج رادیویی سیگنال های صدا را منتقل می کنند. مزایا و معایب آن به شرح زیر است:

مزایای میکروفون کنفرانسی بی سیم

  • جابجایی آن ها آسان است.
  • به خوبی روی میز قرار می گیرد.
  • چیدمان سالن کنفرانس را راحت تر می کند.

معایب میکروفون کنفرانسی بی سیم

  • باید شارژ شود.
  • بیش از 20 میکروفون نمی توان در اتاق قرار داد.
  • ممکن است، فرکانس میکروفون ها با هم تداخل داشته باشد.

مزایا و معایب میکروفون های کابلی به شرح زیر است:

مزایای میکروفون کنفرانسی کابلی

  • نیازی به شارژ ندارد.
  • سیگنال بدون هیچ مشکلی به گیرنده ارسال می شود.
  • ارزان تر است.

معایب میکروفون کنفرانسی کابلی

  • به راحتی نمی توان آن را جابجا کرد.
  • کابل ها بر ظاهر سالن تاثیر منفی می گذارند.

میکروفون های بی سیم کاملا انعطاف پذیر بوده و در استفاده از آن ها محدودیتی وجود ندارد. کیفیت صدا در میکروفون های بی سیم به مشکل نمی خورد. زیرا می توان به راحتی آن ها را نزدیک کرد و صدا با کیفیت خوبی خارج می شود. مهمترین نکته در زمان خرید میکروفون کنفرانسی بی سیم توجه به دوام باتری و زمان شارژ میکروفون است. مدت زمان شارژ بودن باتری ها باید از زمان جلسات شما بیشتر باشد، تا حین کنفرانس مشکلی ایجاد نشود. در رابطه با میکروفون های با سیم دیگر مشکلات میکروفون های بی سیم وجود ندارد و تداخلی بین میکروفون ها ایجاد نمی شود. اگر می خواهید با صرفه جویی در هزینه ها بهترین کیفیت را دریافت کنید، انتخاب میکروفون کنفرانسی با سیم گزینه بهتری است.

میکروفون-کنفرانسی-در-جلسات
میکروفون-کنفرانسی-در-جلسات

انتخاب بهترین میکروفون کنفرانسی / سخن پایانی

سیستم صوتی جز تجهیزات بسیار مهم در تجهیز سالن کنفرانس می باشد. یکی از مهم ترین بخش های این سیستم میکروفون کنفرانسی است. حتما پیش از خرید میکروفون کنفرانسی از افراد متخصص و مجرب مشاوره گرفته تا متناسب با نیاز جلسات بهترین میکروفون کنفرانسی را انتخاب کنید. اگر تصمیم دارید، از تعداد میکروفون کمتری استفاده کنید، در زمان تجهیز سالن این موضوع را قید کنید، تا طراحی و چیدمان سالن با توجه به این موضوع انجام شود. میکروفون های کنفرانسی انواع مختلفی داشته و برندهای مختلفی این نوع میکروفون را تولید می کنند. شما می توانید میکروفون کنفرانسی بی سیم یا با سیم را انتخاب کنید. در این مطلب مزایا و معایب هر کدام از این میکروفون ها بررسی شد. در صورتی که تمایل به خرید میکروفون کنفرانسی یا اجاره میکروفون کنفرانسی داشتید، می توانید با بزم آرا تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند. همچنین می توانید برای تجهیز سالن کنفرانس از صفر تا صد به بزم آرا اعتماد کرده و بهترین و به روزترین اتاق جلسات را تحویل بگرید.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد فروشگاه
اسکرول به بالا